020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy Walking Dinner Game

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Willen jullie er op een hilarische manier achter komen wie de echte gekken zijn in jullie groep, en ook wie zich op de achtergrond verschuilen? Tijdens onze Crazy Walking Dinner Game komen jullie hier al snel achter!

In het centrum van Groningen worden jullie al opgewacht door onze enthousiaste spelbegeleider. Deze geeft een korte introductie van de bedoeling van het spel, waarna hij jullie in teams verdeeld en voorziet van de materialen. Jullie worden uitgerust met een plattegrond van Groningen, een invulblad en… Een camera!

De bedoeling van het spel is namelijk, dat jullie tijdens dit (te) gekke spel alle opdrachten die jullie uitvoeren vastleggen op camera! Want het team wat de opdrachten zo creatief, origineel en Crazy mogelijk uitvoert, krijgt de punten mee naar huis. En natuurlijk is het team met de meeste punten de eigenaar van de welgewilde prijs!

Jullie worden op pad gestuurd met slechts één opdracht in het vooruitzicht. Elke keer als er een opdracht vervuld is, bellen jullie

de spelbegeleider voor een volgende krankzinnige, maar jolige actie. Het gaat dus niet alleen om originaliteit, maar ook om snelheid! Zo veel mogelijk hilarische opdrachten vervullen in zo min mogelijk tijd. Maar vergeet jullie opdrachten niet vast te leggen op camera, want… Geen bewijs = geen punten!

Tijdens deze Crazy Walking Dinner Game hebben jullie tussen de verschillende rondes gelukkig even tijd om na te gieren, uit te puffen en te genieten van een heerlijk driegangendiner. Want na elke ronde is er een tafel in een nieuw gezellig restaurant voor jullie gereserveerd, waar jullie kunnen kiezen uit de lekkerste vlees-, vis-, of vegetarische gerechten.
Hier worden de filmpjes bekeken door de spelbegeleider en kunnen jullie natuurlijk ook elkaars filmpjes bekijken. Maar pas op! In de volgende rondes kan het concurrerende team gaan proberen te overtreffen!

Zodra de kaken en buikspieren voldoende ontspannen zijn, en de bordjes leeggegeten, is het tijd voor de volgende ronde hilarische activiteiten. Hoeveel Chinezen kunt u laten meewandelen in een polonaise? En wie haalt het meeste geld binnen met het uitvoeren van een zelf ontwikkelde en uitgevoerde choreografie?

Na het verrassingsdessert worden alle filmpjes beoordeeld door de strenge jury.. En is het tijd voor de spannende prijsuitreiking! Wie van jullie gaat er met de felbegeerde prijs naar huis??

Voorbeeldprogramma:
17.00 Spelronde
17.45 Voorgerecht bij Restaurant I
18.30 Spelronde
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20.00 Spelronde
20.45 Dessert bij Restaurant III

Inclusief:
– Enthousiaste spelleiding
– Spelmaterialen
– 3-gangen diner
– Prijsje voor het winnende team
– BTW