020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Borrelen, Bikken en Brullen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 20 personen
  • 8,5 uur
  • €88,00 p.p. (incl. BTW)

Lachen, gieren en brullen terwijl jullie bikken en borrelen? Tijdens ons borrelen, bikken en brullen arrangement kom je gegarandeerd met spierpijn van het lachen thuis! Zeker geschikt dus voor een gezellig vrijgezellenfeestje, bestaande uit drie lachwekkende onderdelen.

*Crazy 88 spelprogramma
*Borreluurtje
*Comedy Dinershow

Allereerst zullen jullie je onderwerpen aan de ludieke opdrachten van ons Crazy 88 Spelprogramma. Onze enthousiaste spelbegeleider staat al met een grijns op jullie te wachten, want hij heeft de mooiste opdrachten voor jullie in petto. Zodra jullie zijn ingedeeld in teams en uitgerust met de benodigde attributen is het tijd voor het echte werk. Met plattegrond, invulformulier én een camera worden jullie op pad gestuurd. Want de hilarische opdrachten moeten niet alleen zo creatief en origineel mogelijk worden uitgevoerd, maar ook worden vastgelegd op camera! Want geen bewijs = geen punten!

Na 2,5 uur zoveel mogelijk te gekke opdrachten zo snel mogelijk te hebben uitgevoerd, is het tijd voor een verfrissend welverdiend drankje én de prijsuitreiking. Welk team heeft zich tijdens de Crazy 88 het meest crazy gedragen en verdient de felbegeerde prijs?

Aan het eind van deze fikse strijd om de hoofdprijs, is het tijd om bij te komen tijdens ons borreluurtje. Hier kunnen jullie een uur lang onbeperkt genieten van de Hollandse bar (inclusief bier, fris en wijn) en nabrullen om de idiote opdrachten die jullie zojuist hebben uitgevoerd.

Als iedereen voldoende geborreld heeft en uitgerust is, is het alweer tijd voor het laatste onderdeel. Voor dit gedeelte is er speciaal voor jullie gezelschap een aparte ruimte gereserveerd in een gezellig restaurantje in Groningen. Hier mogen jullie plaatsnemen aan de mooi gedekte tafels en wordt aan jullie een heerlijk driegangendiner geserveerd. Bij de eerste twee gerechten hebben jullie de keuze uit de lekkerste vis-, vlees-, of vegetarische gerechten. Het diner wordt afgesloten met een verrassend dessert.
Maar… Dit is nog niet de kers op de taart! Als klap op de vuurpijl worden jullie nog getrakteerd op een spetterende Comedy Show,

uitgevoerd door comedians bekend van TV. Een stortvloed van grappen en grollen wordt op jullie afgevoerd! Aan jullie de taak om niet van je stoel te vallen van het lachen. Gegarandeerd dat jullie met spierpijn in de kaken en buik naar huis gaan!

Voorbeeldschema:
14:00 Crazy 88
17:00 Borreluurtje
18:00 Comedy Dinershow
21:00 Einde

Inclusief:
-Enthousiaste spelbegeleider
-Spelmaterialen
-Prijsuitreiking
-Prijsje voor het winnende team
-Borreluurtje (onbeperkte Hollandse bar)
-Driegangendiner
-Comedyshow
-Zaalhuur
-BTW