020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

hou van Holland Diner Groningen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Natuurlijk houdt iedereen van Holland, dat is alom bekend, maar hoeveel weet iedereen eigenlijk van ons kikkerlandje af? Er is maar één manier om daar achter te komen, en dat is tijdens ons Ik hou van Holland speldiner!

Onze enthousiaste quizmaster staat bij jullie entree al met trappelende voeten te wachten tot iedereen is voorzien van een lekker drankje. Daarna is het namelijk tijd voor het echte werk! In een speciaal voor jullie afgehuurde ruimte in een gezellig Gronings restaurant worden jullie onderworpen aan verschillende rondes van het van TV bekende Hou van Hollandspel.

We beginnen dit hou van Holland diner met de eerste ronde, die bestaat uit algemene kennisvragen. Hoeveel Hollanders steken wel eens een jointje op? En hoeveel procent van de Nederlanders loopt meer dan één dag in dezelfde onderbroek? Lang niet zo eenvoudig als jullie misschien van te voren hadden gedacht!

Gelukkig hebben jullie tussendoor de tijd om even bij te komen en het hoofd weer koel te krijgen tijdens de eerste gang van jullie heerlijke driegangendiner. Maar niet voor te lang, want de strijd gaat al snel verder, namelijk met de Bied-ronde. Hoeveel van de Elfstedentocht-steden kunt u opnoemen en welke Smurfen wonen er in Smurfenland? Het team wat het meeste overtreft én de meeste goede antwoorden weet, kan zichzelf de punten toekennen.

Vervolgens is het tijd om te genieten van het hoofdgerecht, waarbij jullie de keuze hebben uit een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. Maar jullie zijn nog niet van de quizmasters af! Want het is nog tijd voor een muziekquiz en spellingsronde. Maak jullie borst maar nat!

Nadat jullie allemaal de sterren van de hemel hebben gezongen en genoten hebben van een heerlijk verrassingsdessert, is het tijd voor de spannende prijsuitreiking! Welk team mag zich met trots Hollander van de avond noemen, en welk team moet nog even een spoedcursusje Nederlandse kennis volgen? Het winnende team wordt uiteraard met een felbegeerde prijs naar huis gestuurd!

Inclusief:
– Driegangendiner
– Quizmaster
– Zaalhuur
– Prijs voor het winnende team
– Hou van Holland Quiz
– BTW